Ctra. Balsareny 10-12 - 08260 Súria

938 694 173

Serveis de l’escola

L’oferta educativa de FEDAC Súria es complementa amb tot un conjunt de serveis i activitats amb l’objectiu d’oferir a les famílies i els alumnes una oferta integral, en consonància amb el projecte educatiu de l’escola i a les necessitats de les famílies.

Servei de menjador

Comptem amb servei de menjador per als nens i nenes que es queden de 13h a 15h a l’escola. Servim menús variats i equilibrats planificats per nutricionistes. Després de dinar, els alumnes disposen d’una estona de joc lliure al pati i també d’uns minuts d’estudi o de jocs de taula.

Consulta els diferents menús d’aquest mes.

Servei d’acollida matinal

Oferim el servei d’acollida matinal per a aquelles famílies que, per diferents motius, no poden dur els infants a l’escola a les 9h. El servei possibilita que aquestes famílies puguin ampliar l’estada dels seus fills a l’escola de 8h a 9h del matí.

Orientació psicopedagògica

FEDAC Súria disposa d’un assessorament psicològic que actua en totes les etapes educatives i que avalua possibles intervencions a realitzar amb aquells alumnes que presenten alguna dificultat, ja sigui dins la pròpia escola o en un acompanyament extern si s’escau.

Aquest servei complementa el seguiment tutorial en el procés de desenvolupament personal i acadèmic de cada alumne.

Compra de roba escolar i llibres

Oferim el servei de compra de l’equipament escolar (bates, xandall de l’escola, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, al cap d’uns dies podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

L’escola ofereix la possibilitat de comprar els llibres de text i els quaderns directament al mateix centre.

Altres serveis

Auxiliar de conversa en anglès
Estem adherits a un programa d’auxiliars de conversa perquè cada curs un jove nadiu de països de parla anglesa pugui realitzar una estada a la nostra escola. D’aquesta manera, els alumnes de FEDAC Súria s’enriqueixen de l’intercanvi cultural i milloren la competència comunicativa en llengua anglesa gràcies a la tasca de l’auxiliar de conversa.
Servei TIC

Disposem d’un tècnic informàtic que ve un dia a la setmana a l’escola per solucionar o diagnosticar problemàtiques dels ordinadors i les tauletes dels alumnes, a més de realitzar el manteniment del maquinari i la connectivitat del centre.

Activitats coescolars

FEDAC Súria ofereix activitats educatives fora de l’horari lectiu i obertes a nens i nenes de l’escola i d’altres centres, com els Grups CREC o anglès amb Kids&Us. Aquestes activitats coescolars complementen el projecte educatiu de l’escola.

Per a veure’n els detalls, descarrega aquest PDF

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.