Ctra. Balsareny 10-12 - 08260 Súria

938 694 173

Llar d’infants

Llar d’infants ( I0, I1 i I2)

A la llar d’infants de FEDAC Súria vetllem pel benestar dels més menuts. Proporcionem als infants situacions i espais de relació i socialització que els faciliten la progressiva adaptació a un entorn agradable i familiar, tot afavorint el descobriment i el seu coneixement personal.

La nostra metodologia de treball es basa en l’aprenentatge a través de la observació, manipulació i l’experimentació, tot ajudant i guiant en la formació d’hàbits

Projectes de l’etapa

Experimentació
A la llar d’infants treballem a través de l’experimentació: els nens i les nenes exploren, observen i manipulen objectes o materials. Aquestes activitats els permeten apropar-se al coneixement de la vida quotidiana i a formular-se preguntes que estimulen el seu pensament perquè facin els seus propis raonaments.
Moviment lliure
Pikler defensa l’autonomia dels infants per moure’s lliurement. Hem de confiar en la seva capacitat innata perquè aconsegueixin les seves pròpies fites sense ajuda i dins del seu paràmetre evolutiu. El moviment lliure fomenta la seva autonomia, autoconfiança i promou un desenvolupament més harmònic.
Pedagogia de la llum
La pedagogia de la llum és una metodologia de treball que té com a objectiu desenvolupar la creativitat i l’experimentació dels infants a través de la llum. A través del joc amb la llum i el color, els nens i les nenes transformen l’activitat científica en un centre d’experimentació i expressió artística, alhora que desenvolupem els sentits.
Projectes de curs
Al llarg del curs escolar realitzem diferents projectes amb els més petits relacionats amb les quatre estacions de l’any i la celebració de les festes i tradicions del calendari.

Matèries complementàries

Dins de l’horari escolar, i seguint amb el projecte del ⅓ de la jornada en llengua anglesa, utilitzem l’anglès com a llengua vehicular també en les activitats complementàries que impartim:

  • Sing & play
  • Storytelling
  • English Workshop
  • Let’s keep fit
  • Arts & crafts

Consulta els detalls de les matèries complementàries

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website